Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Krukowski emilia wilczewska *** *** Bartek Brzyśkiewicz Marek P Mateusz Matias Mariusz0o halotunowa SzczepanS Ann31 Marian Zamojski Monika J Kasia :) (25468 niezalogowanych)
1 Post

(katrin)
Wiking
Dodam że masz malutkie jeszcze dziecko,ale jak podrośnie to ci pampers nie raz przecieknie ale ja też jestem wygodna i uzywam pampersów,ale jak była mała to tylko tetrowe pieluszki używałam.Pozdrawiam wszystkie mamusie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
Czesc dziewczyny mam pytanie czy moze ktoras z was wie: czy jest cos takiego jak polska szkola rodzenia w Oslo? Z gory bardzo dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
dziewczyny a dla dzieciaczków kupujecie wyprawke tutaj czy w Polsce? oriętacyjnie może znacie ceny wóżków,łóżeczek,kołysek .....?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(annullkka)
Początkujący
Wiem,ze wozki tu sa drozsze...Lozeczka w ikei nawet tansze niz w Polsce..ubranka...zalezy gdzie kupujesz (wyprzedaze sa oplacalne) ... Ale ja wszystko w POlsce kupilam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Witam , Gosiu nie przejmuj się , ja pierwszego synusia przenosiłam 3 tyd a drugiego 12 dni .
W czerwcu zeszlego roku dostalam sie na patologię ciązy , gdzie robiono mi KTG i omniskopię . Synuś urodził się zdrowy i poród przebiegł w jak najleprzym pożądku mimo tego że go wywoływano , wcześniej lekarze robili mi prubę oksytocynową . Trzymaj się dzielnie i nie zamartwiaj tak bardzo , wszystko bedzie dobrze , Twojemu dzidziusiowi widać się nie spieszy Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Beata K
(BeataK)
Nowicjusz
Ja kupowalam wszystko w polsce, wozki tu sa drogie, a reszta tak jak napisala annullkka, na wyprzedazach najlepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
no i pewnie ja taż w Polsce bede musiała zrobic zakupy.tylko zebym to ja wiedziala dla kogo dla synka czy dla córeczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Kobieta :) Polka
(Noriska)
Nowicjusz
Ja polecam norweskie internetowe targowisko
www.finn.no/finn/bap/result?SEGMENT=1&am...GORY/MAINCATEGORY=68

Kupilam tu wiekszosc rzeczy. Czesto za 30 % ceny wyjsciowej (np. roczny fotelik samochodowy Graco za 600 NOK)

Z Polski rodzina przywiozla mi jedynie aspirator (goraco polecam tu tego nie ma) sudokrem, tetre i pieluszki wielorazowe.

Warto tez rozeslac wici wsrod znajomych, kolegow z pracy (ja dostalam lozeczko i wozek), sasiadow albo dac ogloszenie na finn.no, ze sie szuka rzeczy dla dziecka

Ja w sumie zamknelam wydatki wyprawkowe w kwocie 5000 NOK. Najwiecej wydalam na.....wloczke do robienia ciuszkow dla maluszka i chuste elastyczna do nosznia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Beata K
(BeataK)
Nowicjusz
Mam pytanie do mam ktore rodzily w Norwegii.
Bylam dzisiaj u lekarza i powiedzieli mi ze dzwonil do nich szpital, ze chce mnie widziec 23 lutego, a pierwszy termin mam na 14 luty a drugi na 21 czy ktos mi powie o co tutaj chodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Kobieta :) Polka
(Noriska)
Nowicjusz
Termin na co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok